+36 1 201 0416 office@mlgholding.hu
MLG - Holding Zrt.

Elnöki köszöntő

Köszöntöm tisztelt üzletfeleinket, látogatóinkat!
 
Az MLG – Holding Zrt. 2016-ban alakult társaságként a piac új szereplője, tapasztalataiban azonban mégsem tekinthető újnak: nagy múltra visszatekintő, eredményes cégek és vezetők üzleti ismereteit ötvözi, megadva hatékony működésük és együttműködésük kereteit.
 
Stratégiánk olyan cégeken nyugszik, amelyek már bizonyítottak, és amelyek alkalmasak arra, hogy legjobb gyakorlataikkal egymást erősítsék. Az általunk tulajdonolt társaságok önállóságának messzemenő tiszteletben tartása mellett is valljuk, hogy a holding-szerkezet nem egyszerű pénzügyi kapcsolat. Üzleti modellünket azon filozófiára alapozzuk, hogy az erős cégek összefogása még erősebb cégeket eredményez, és a szorosabb kapcsolat az önálló szereplőként fennálló lehetőségeket meghaladóan hat vissza cégeink növekedésére, szolgáltatásaikra, az ügyfélkiszolgálás minőségére, és ezen a módon növeli az üzleti partnerek elégedettségét is.
 
Az MLG – Holding Zrt. tulajdonosai a Holding menedzsmentjét részben a leányvállalatok vezetéséből választották. E tekintetben is a biztos utat járják, hiszen személyükben olyan vezetőket kértek fel, akik a bizalomra már rászolgáltak. A kipróbált és felkészült vezetők pontos szakmai rálátással, hiteles és közvetlen információk birtokában irányíthatják Társaságunk életét.
 
Az MLG – Holding Zrt. elsődleges feladatának tekinti, hogy leányvállalatai részére stabil szervezeti és pénzügyi hátteret nyújtson, egyúttal biztosítsa azok lehető legnagyobb transzparenciáját, szervezeti felépítésük, tulajdonosuk, működésük és döntéseik átláthatóságát. Ezek a legfontosabb értékeink, amelyek az üzletfelek és érdeklődők számára is közvetlenül garantálják cégeink megbízhatóságát, a közös üzleti elképzelések sikerét.
 
Lóki Géza
az Igazgatóság elnöke