+36 1 201 0416 office@mlgholding.hu
MLG - Holding Zrt.

Portfolió

 

A FEVITA HUNGARY Zrt. egyike Magyarország legnagyobb gyorsfagyasztásos tevékenységgel foglalkozó vállalkozásainak. Az üzem 1967-ben a Hűtőipari Országos Vállalat gyáregységeként kezdte meg működését, termékeink pedig az 1995-ös évtől kezdődően viselik a hazai piacon a FEVITA márkanevet.

A társaság fő tevékenysége a gyorsfagyasztott termékek előállítása, éves termelési kapacitásunk több mint 32.000 tonna. Cégünk termékeit belföldi és export piacokon is értékesíti. A belföldi kereskedelemben piaci részesedésünk körülbelül 22%, amivel a legnagyobb magyar szereplőnek mondhatjuk magunkat a szektorban. Belkereskedelmi partnereink között kereskedelmi láncok, ipari továbbfelhasználók éppúgy megtalálhatók, mint szállodák, kórházak és kis üzletek.


FEVITA HUNGARY Zrt.
www.fevita.hu


 

Az InHold Zrt. nagy múltra visszatekintő – 1992-ben alapított, a pénzügyi szektorba 2006-ban belépő – pénzügyi vállalkozás, amely az MLG – Holding Zrt. 100%-os tulajdonában áll.Az InHold Zrt. a működése során a saját, illetve külső (refinanszírozott) források felhasználásával az alábbi pénzügyi szolgáltatásokat nyújtja:

Követelésvásárlás (faktorálás):

 
  • esedékesség (fizetési határidő) előtti követelés vásárlása, szállító finanszírozása (aktív faktoring),
  • esedékesség (fizetési határidő) utáni (lejárt, felmondott), banki követelések, valamint közüzemi követelések vásárlása és érvényesítése (work-out faktoring).
Hitelezés:
  • kedvezményes kamatozású, forint alapú beruházási hitelnyújtás vissza nem térítendő támogatással kombinálva,
  • kedvezményes kamatozású, forint alapú forgóeszköz és beruházási hitel nyújtása.
Az InHold Zrt. a hazai lejárt, minősített követelések piacának meghatározó szereplője. E területen 2006. óta folyamatosan építette kapcsolatait – mára elmondható, hogy szinte az összes Magyarországon működő bankkal és számos pénzügyi vállalkozással kapcsolatba került, de távközlési szolgáltatótól is rendszeresen vásárol követelést. Az InHold Zrt. mind a vásárlási kapacitását, mind a bevételei folyamatosan növeli. Jelenleg mindegy 50 mrd összegű állományt kezel, amely több mint 70 ezer megvásárolt ügyletet takar.

Az InHold Zrt. aktív faktoring és hitelezési üzletágai sikeresen tartanak lépést a piac finanszírozási igényével, az ügyfelek évről évre fokozódó érdeklődése mellett folytatják tevékenységüket. E növekedésre alapozva mind az InHold Zrt., mind tulajdonosa bizakodóan tekint az elkövetkező évek üzleti lehetőségei elé.
A Társaság filozófiája és napi gyakorlata is a kölcsönösség, méltányosság és az együttműködés elveire épül. Különösen fontos ez olyan érzékeny területen, mint a követelésbehajtás, ahol a közös megoldások keresése minden mást megelőz, de ugyanezen filozófia teszi tartóssá és megbízhatóvá az InHold Zrt. más üzleti kapcsolatait is.

INHOLD
Zrt.
www.inhold.hu